Promo Snacks mala pakiranja so popolnoma personaliziran, promocijski, marketinški produkt. Stranka sama sodeluje od začetka idejne zasnove, izbire veličine pakiranja, izbire vsebine (kjer si lahko zamisli svojo lastno mešanico arašidov, oreškov in sadja), do potrditve končnega designa embalaže. S strankami tako skozi celoten proces razvijanja projekta tesno sodelujemo in upoštevamo vse zahteve in želje. Pri vsakem projektu se stranki popolnoma posvetimo in za vsak projekt uporabimo individualen pristop. S pomočjo Promo Snacks pakiranji s svojimi strankami lahko komunicirate na način, ki je le vam edinstven, unikaten. Naj se vaše stranke počutijo nekaj posebnega, edinstvenega, različnega od vseh ostalih. Analize naših strank so pokazale, da so s pomočjo naših Promo Snacks malih pakiranj, povečali prodajo za 12 % – 25 %.  Bodite drzni in kreativni – ustvarite si svoje Promo Snacks pakiranje– in izstopajte.

Personaliziran design

Promo snacks design si ustvarite sami. Glede na želje in zastavljene cilje si ustvarite svoj lasten, unikaten design. Pri tem pa vam seveda lahko naš izkušen  tim strokovnjakov s področja grafike svetuje in pomaga. Design je  fleksibilen, prilagodljiv, uporabite ga lahko za enkratne akcije, dogodke, lansiranje novega produkta in ga po končani akciji lahko zamenjate z drugim designom. Za design si lahko izberete vaš logotip ali blagovno znamko, ki je na malih pakiranjih zelo lepo viden in vsekakor izstopa od vseh ostalih marketinških izdelkov. Na izbiro imate marketinško orodje, s katerim lahko pridobite veliko število novih strank in razvajate zveste stranke.  Promo Snacks pakiranja so mala, ampak dosežejo veliko.

Personalizirane nagradne igre

S Promo Snacks pakiranji lahko za vaše stranke pripravite nagradne igre. Na mala pakiranja z vašim designom, lahko natisnemo vidne kode nagradne igre, ali nalepimo etikete s skritimi kodami. Za tovrstne možnosti imamo  specializirane partnerje priznane na svetovnem nivoju.

Ponujamo več opcij, in sicer

  • koda je lahko vidna,
  • koda je lahko prekrita s  “scratch” nalepko
  • koda se lahko nahaja pod dvo ali večslojno nalepko

Nagradite vaše  stranke – organizirajte nagradno igro – igrajte se z nami – Promo Snacks nagradne igre.

Koda na malem pakiranju je lahko vidna.

Koda je lahko prekrita s scratch cono.

Koda se lahko nahaja pod dvo- ali več slojno nalepko.

Personaliziran tisk

Pri tisku sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki na tiskarskem področju. Skupaj nenehno razvijamo še boljše tehnike in rešitve, ter budno sledimo novitetam pri tehnološkem razvoju. Tiskamo v visoko resolucijski tehnologiji Full HD, CMYK + do 4 barve. Vse barve, ki jih pri tiskanju uporabljamo, so barve primerne za neposreden stik z živili, za kar imamo tudi vse zahtevane certifikate, potrebne za skladnost z zdravstveno zakonodajo in Evropskimi normativi. Način tiskanja je Flexo-tisk, za večje naklade vam omogočamo tudi bakro/roto tisk. Radi bi vam predstavili Promo Snacks Multiprint, ki vam omogoča tiskanje devetih različnih designov na enem samem printu. Prednost naših rešitev tiska pa je vsekakor tudi hitra dobava in sicer 14 do 30 dni od potrditve designa.  Po željah lahko uredimo tudi  tisk v kombinaciji mat in svetlečega efekta na enem tisku.