Personalizirana Promo Snacks mala pakiranja so kvalitetna, estetska, praktična in priročno oblikovana. Pakiranja so popolnoma individualiziran, edinstven marketinški produkt, ki pa ima hkrati tudi slastno vsebino. Vsako pakiranje je unikatno in narejeno po željah stranke.

Za pakiranje uporabljamo najnovejše, tehnološko dovršene, avtomatske pakirne stroje. Stroji nam omogočajo pakiranje celo nad 60 komadov na minuto. Vsa pakiranja lahko pakiramo v kontrolirani atmosferi. Pakiramo proizvode v Duplex in Triplex  PP, PE folijo. Vsi materiali embalaže so certificirani z analizami in migracijskimi testi. Vsa embalaža, ki jo uporabljamo, je primerna za neposreden stik z živili in ustreza vsem zdravstvenim zahtevam in zakonom. Prav tako vsa embalaža ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GMO- free). Vrečke varimo lahko na različne načine A-A,  A-B oziroma glede na želje stranke. Vse vrečke so easy-open, kar lahko na željo stranke, označimo tudi na embalaži sami. Najnovejša tehnologija nam omogoča tako imenovan zero-waste folije, s čimer prispevamo ekološki ozaveščenosti podjetja in skrbimo za čisto okolje.

Izbirate lahko med različnimi vrstami pakiranja, tako glede velikosti kot same oblike pakiranja. V nadaljevanju vam predstavljamo le osnovna pakiranja, seveda pa smo fleksibilni in zagotavljamo celoten spekter pakiranja, ki zadovolji še tako zahtevne želje in potrebe strank. Vedno se potrudimo, da vam ustrežemo. Naši dobavitelji embalaže in materialov so vodilni v regiji na njihovem področju in skupaj razvijamo nove rešitve za vas.  Dobrodošli v naš svet – svet Promo Snacks.

Mala porcijska pakiranja

Izbirate lahko med različnimi formati pakiranj.

Promo snacks obešanke za steklenice

Obešanke

Promo Snacks obešanke za steklenice.

Promo snacks obešanke za steklenice

Veriga

Promo Snacks pakiranja zvarjena v verigo.

Promo snacks obešanke za steklenice

Monopakiranja

Pakiranje posameznega kosa izdelka.

Promo snacks monopakiranja

Multi pack pakiranja

Multipack pakiranje več malih pakiranj v eni embalaži.

Promo snacks Multipack pakiranje več malih pakiranj v eni embalaži

Transportna embalaža

Omogočamo vam tudi razstavne in prodajne displeje.

Promo snacks displeji